Jdi na obsah Jdi na menu

Minikáry, výsledky 2015

20142013201220112010200920082007

Pro letošní sezónu nebylo nutné na káře nic měnit, vloni skvěle fungovala a tak stačilo ji pořádně vyčistit.

První závod sezóny 2015 jsme jeli na nové trati v Sudoměři. Závod mi skvěle vyšel a zajížděl jsme dobré časy. Super start do sezóny  a první vítězství. smiley

Druhý závod se jel v Okrouhlé a i zde se mi skvěle dařilo. Svůj dvoustý minikárový start jsem oslavil vítězstvím s číslem 59. Příští týden jedeme na Slovensko, tak by bylo prima to zaokrouhlit. laugh

V Nitře jsme jeli na nové trati, kde jsem zatím nezávodil. Slalomy mi ale skvěle sedly a zajížděl jsem výborné časy. Jelo se super Áčko a já dokázal vyhrát o více než 4 sekundy.

Na Těrlicku jsme prožili neuvěřitelně deštivý víkend, pršelo oba dva dny. A mně to na vodě fakt nejelo.

1. kolo MČR se jelo za pěkného vedra a mně to za těchto podmínek jezdí skvěle. Dařilo se mi i v Cetně a získal jsem své 50. slalomové vítězství.

V sobotu si s námi počasí v Libři pěkně pohrávalo, trať stále osychala a zase byla zkrápěna deštěm. Nikdy jsme nevěděli, do čeho vyjedeme. Dominik zajel skvěle poslední jízdu, takže já dojel třetí. V neděli jsem nestačil o pouhých 5 setin akorát na Boďase, který se na rychlé trati pěkně rozjel.

V Itálii to na Evropském poháru byl slušnej padák, místy i 15%. Cortaccia je krásná trať, jako snad všechny italské, kára dolu úplně letěla.Jel jsem co to šlo, ale příliš mi nevycházely nájezdy. Kremer s Ogierem jeli jinou ligu, uspěli by i mezi dospělými. Na Evropě to bude fakt těžký.

Na Šestidenní v Hlohovci nás provázelo krásné počasí, na začátku týdne dokonce až 37 st. Celsia. Závod mi skvěle vyšel, vyhrál jsem všech šest etap a získal tak své již čtvrté vítězství. Vyhrálo i naše družstvo a výborně jsem zajel i noční závod.

V Žalticích jsme opět strávili skvělý víkend. A bylo zde nejen prima u Charvátů, ale zajížděl jsem i skvělé výsledky. Vyhraná republika vy vynesla i obhájený titul mistra. V neděli jsem k tomu ještě přidal vítězství v 5. kole PČR. Coooool.

Na Andrláku jsem byl sice rychlý, ale bohužel mi to víc padalo než obvykle. V sobotu jsem ale i s plechovkou skončil na pěkném druhém místě, v neděli jsem dokonce dokázal s plechovkou vyhrát. Republiku, která se jela v sobotu,  jsem již vyhrál, moc důležité je teď již čtvrté vítězství do PČR z neděle.

Nový kopec v Litoměřicích za obcí Hlinná je pěkný padák, skvěle to zde jede. Na technické trati mi vyšel sobotní závod a získal jsem již páté vítězství do letošního Poháru České republiky. Ještě sice zbývají tři závody, celkové vítězství mám ale již v kapse.

Návrat do Hluboček je vždycky paráda. Místní mají vždy vše perfektně připravené a trať z Posluchova pamatuje už počátky minikárového sportu na konci 60. let. Sobotní závod evropského poháru jsem sice dojel druhý za Boďasem, ale stačilo mi to na celkové vítězství. V neděli jsem mu to vrátil a vybojoval již šesté vítězství do Poháru ČR.

Poslední minikárový víkend sezóny v Rožnově byl pro mě hlavně soubojem o prvenství v Mladoboleslavském poháru. Sice jsem vedl, ale jen těsně před Eliškou Slavíkovou. Ta v sobotu zaváhala a dojela druhá, já jsem zase chyboval v neděli v první jízdě a další pak musel jet více na jistotu, abych vybojoval alespoň 3. místo. Vyšlo to a já pohár vyhrál o pouhých 3,5 bodu.

  závod kde umístění
1 1. PČR Sudoměř 1. místo
2 2. PČR Okrouhlá 1. místo
3 1. EP Nitra - Nové Sady 1. místo
4 2. EP Těrlicko 3. místo
5 3. PČR Těrlicko 2. místo
6 1. MČR Dolní Cetno 1. místo
7 2. MČR Libeř 2. místo
8 4. PČR Libeř 2. místo
9 EP Speeddown Cortaccia (IT) 3. místo
10 M6D Hlohovec - Tepličky (SK) 1. místo
11 ME Speeddown Edolo-Monte Colmo (IT) 9. místo
12 3. MČR Žaltice 1. místo
13 4. PČR Žaltice 1. místo
14 4. MČR Ústí nad Orlicí 2. místo
15 5. PČR Ústí nad Orlicí 1. místo
16 6. PČR Litoměřice 1. místo
17 7. PČR Litoměřice 2. místo
18 3. EP Mariánské Údolí 2. místo
19 8. PČR Mariánské Údolí 1. místo
20 9. PČR Rožnov pod Radhoštěm 1. místo
21 FP ČR a SR Rožnov pod Radhoštěm 3. místo

 

Moje starty v sezóně 2015 (z toho sjezdy): 

počet startů 1. místo 2. místo 3. místo
21 (2) 11 6 3 (1)

 

Moje starty celkem (z toho sjezdy):

počet startů 1. místo 2. místo 3. místo
219 (21) 68 (11) 50 (2) 44 (4)

 

Konečné pořadí:

 Mistrovství České republiky 1. místo
 Český pohár 1. místo
 Mezinárodní šestidenní minikár 1. místo
  Evropský pohár 1. místo
 Středočeský pohár  1. místo
 Mladoboleslavský pohár 1. místo
 Mistrovství Evropy Speed down 9. místo

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář